Snel naar
Inhoud

3 november: informatiebijeenkomst over het Ondernemersfonds

vrijdag 31 oktober 2014 12:40

De gemeente Wijk bij Duurstede is, op initiatief van de SPBW en de OKW, gestart met de verkenning naar het opzetten van een ondernemersfonds in de gemeente. Het hoofddoel van dit ondernemersfonds is het verbeteren en optimaliseren van de economie in WbD.

Het idee achter het ondernemersfonds is om een gezamenlijk fonds te creëren, met als hoofddoel het verbeteren en optimaliseren van de economie in WbD. Het fonds wordt opgebracht door de ondernemers, waarmee de financiering van deze doelstelling haalbaar wordt. Voor onze bedrijventerreinen betekent dit o.a. het realiseerbaar maken van beveiliging en andere activiteiten. Deze avond leggen wij uit wat een ondernemersfonds is, hoe het werkt en wat het voor u als ondernemer kan betekenen.

We hebben ervoor gekozen de ondernemers van de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven, en de leden van de OKW, gezamenlijk te informeren over het ondernemersfonds en wel op 3 november a.s. na het OndernemersCafé van de OKW, in Café 't Hoff, Markt 15a te Wijk bij Duurstede. U kunt, als u dat wilt, deelnemen aan het OKWcafé of alleen de presentatie over het ondernemersfonds bijwonen. 

Het programma van de avond is als volgt:

Vanaf 17.30 uur start het OKW-café met soep & broodjes

Om 19.30 uur begint de presentatie over het ondernemersfonds door Winfried Molthoff en Etske Muis. Na de presentatie is er gelegenheid tot het stellen van vragen. We verwachten de sessie rond 20.30 uur af te sluiten.

Wij verzoeken u zich  hier voor deze avond aan te melden.

Met vriendelijke groet,

St. Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede

 

Activiteit     OndernemersCafé OKW en presentatie Ondernemersfonds

Aanvang    17.30 - 19.30 uur OKW café

                   19.30 - 20.30  uur Presentatie Ondernemersfonds

Locatie      Café 't Hoff, Markt 15a, Wijk bij Duurstede

 

 

« Terug