Snel naar
Inhoud

Voordelen collectief cameratoezicht

donderdag 11 november 2021 15:59

Interpolis biedt ondernemers op KVO-B gecertificeerde bedrijventerreinen met collectief cameratoezicht tot 15% korting op de verzekeringen van de onderneming.

Op 15 september 2021 ontvingen Winfried Molthoff, voorzitter van Stichting Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede (SPBW) en Jan van der Horst, Penningmeester,  uit handen van Sandra Spies, Risicospecialist Verzekeren van Rabobank Rijn en Heuvelrug uit naam van Interpolis, een cheque van € 636,86.

Samenwerken aan een veilig bedrijventerrein wordt jaarlijks door Interpolis beloond

Gecertificeerde bedrijventerreinen die ook over proactief cameratoezicht beschikken, komen bij Interpolis in aanmerking voor een resultaatsparticipatie. Dit betekent dat de ondernemersvereniging jaarlijks een uitkering ontvangt wanneer de verhouding tussen de betaalde premie en het uitbetaalde schadebedrag gunstig is. Meer leden betekent een hogere resultaatsparticipatie.

Alle betrokken partijen profiteren van veilig ondernemen

Omdat de bedrijventerreinen Broekweg, Langshaven en Broekweg-Noord collectief cameratoezicht hebben en de Gemeente samen met St. Parkbeheer, Politie, Brandweer en enkele ondernemers het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Bedrijventerreinen (KVO-B) opnieuw laat certificeren, zijn er voor verzekeraars veel voordelen te halen. Die voordelen zijn met name het verhalen van schade van welke aard dan ook op de veroorzakers door de kentekenherkenning van de kentekenregistratiecamera’s. In de raamovereenkomst is dan ook opgenomen dat, naast een bonus voor de SPBW, bedrijven op de Interpolis BedrijvenCompactPolis® en Interpolis ZekerInBedrijf voor gebouwen, inventaris, voorraad en bedrijfsschade tot 15% korting op de premie kunnen krijgen. Bekijk de Digitale flyer. 

Bijdrage aan Ondernemersfonds deels gecompenseerd

De camera’s en slagbomen worden mogelijk gemaakt door een bijdrage vanuit het Ondernemersfonds. Doordat bedrijven korting krijgen op hun verzekeringspremie wordt de bijdrage van de bedrijven aan het Ondernemersfonds, en dus aan het collectieve cameratoezicht, voor een deel gecompenseerd.

Daarnaast zorgen de camera’s, slagbomen en het KVO-B voor een modern, veilig en vitaal bedrijventerrein, mogelijk gemaakt doordat alle bedrijven meedoen, want:

Vitaliseren doen we samen!!

Voor informatie: Jan van der Horst, penningmeester: 0653198158 Winfried Molthoff, voorzitter: 0651326376 

Met vriendelijke groet,

St. Parkbeheer Bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede,

Winfried Molthoff, voorzitter

Frank Geraets, secretaris

Jan van der Horst, penningmeester

P.S. We hebben ons adressenbestand opgeschoond en aangevuld met de verwachting dat we nu (bijna) alle ondernemers bereiken. Laat het ons weten als we onze service kunnen verbeteren.

« Terug