Snel naar
Inhoud

'Ondernemen met talent, de arbeidsmarkt Anderssom" OKW thema-avond 18 april

zondag 14 april 2013 19:30

Voor alle ondernemers die nieuwsgierig zijn naar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, de bureaucratie zat zijn en het belangrijk vinden dat hun huidige personeel plezier heeft in hun werk organiseert de OKW op 18 april i.s.m. SOVOV BV onder leiding van Karin Teluy de thema-avond ‘Ondernemen met talent: arbeidsmarktbenadering Anderssom’.

 

Anderssom is een innovatieve benadering van de arbeidsmarkt die ervan uitgaat dat werkgevers de regie pakken door instroom, doorstroom en uitstroom van personeel aan elkaar te verbinden zonder tussenkomst van instanties als het UWV.

Dat maakt de arbeidsmarkt een stuk ruimer en een stuk aantrekkelijker voor werkgevers én voor werkzoekenden. Ruimer omdat naast ‘niet werkende’ werkzoekenden, ook mensen die werken kansen krijgen op ander, beter bij hen passend werk. En aantrekkelijker, omdat mensen betere carrièremogelijkheden hebben en bedrijven uit een grotere aanbodvijver kunnen vissen. Het is natuurlijk helemaal mooi als we dit regionaal succesvol van de grond krijgen.

Lef gevraagd

Dat vraagt van werkgevers wel lef om samen te werken. In de eerste plaats met andere werkgevers in de sectoren, maar ook met de andere spelers op de arbeidsmarkt: de vakbonden, opleidingsfondsen, het beroepsonderwijs en de overheid.

Nieuwsgierig hoe het Anderssom werkt?

Zorg dan dat u 18 april om 19.45 uur (inloop vanaf 19.30 uur) aanwezig bent bij het nieuwe kantoorpand van Lekhaven BV, Molenvliet 23, Wijk bij Duurstede, waar u ook een rondleiding krijgt. Meld u wel vooraf hier aan.

« Terug