Snel naar
Inhoud

Slagboom Vogelpoelweg

woensdag 05 december 2012 13:53

Ondanks reparatie werkt de slagboom op de Vogelpoelweg nog steeds niet.

Eind november waren de waarschuwingsborden geplaatst en konden de slagbomen weer in gebruik genomen worden. De monteur is ze allemaal langs gegaan om her en der de nodige reparaties uit te voeren en met de mededeling dat alles gerepareerd was op de uitrijboom op de Molenvliet na (de slagboom was te zeer ontzet, zodat er een nieuwe slagboom besteld moest worden), meldde de monteur zich af.

 

Enkele dagen later attendeerde een attente ondernemer ons erop dat de slagboom op de Vogelpoelweg 's nachts niet sloot. De monteur is opieuw gebeld en het bleek dat het vervangen onderdeel niet funktioneerde. Gevolg is dat er het onderdeel weer opnieuw besteld moest worden. Hopelijk is het nieuwe onderdeel eind deze week binnen, en kan het defekte onderdeel op 11 december opnieuw vervangen worden zodat de slagboom op de Vogelpoelweg dan ook weer in werking gesteld kan worden.

 

Diezelfde dag zullen ook de LEDlampjes op de slagbomen worden bevestigd; vanwege de kou lukte het nog niet deze lampjes goed te monteren. En we gaan ervan uit dat dan ook de kromme uitrijslagboom op de Molenvliet vervangen zal worden.

 

 

« Terug