Snel naar
Inhoud

Afronding beveiligingsplan bedrijventerreinen in zicht

slagboom molenvlietwoensdag 12 oktober 2011 11:30

De beveiliging van de bedrijventerreinen Wijk bij Duurstede wordt steeds meer zichtbaar. Begin oktober zijn de slagbomen bij de ingangen van het bedrijventerrein Broekweg (Vogelpoelweg, Molenvliet en Weegmaat)  geïnstalleerd. De  units staan klaar voor gebruik; om ze operationeel te maken is het wachten nog op de aansluiting op het elektranet. Volgens aan ons opgegeven planning zal dit eind oktober plaatsvinden.

Ook de voeding voor de cameramasten zal (volgens de  ons opgegeven planning) eind oktober  zijn beslag krijgen, waarna de camera’s kunnen worden opgehangen en de verbindingen kunnen worden getest.

Hiermee is de uitrol van het beveiligingsplan fase 1 in de afrondende fase gekomen en zal  een (be)veilig(d) bedrijventerrein binnen afzienbare tijd een feit zijn. 

De opzet van dit beveiligingsplan is een moeizame klus geweest, en we zijn verheugd dat de voltooiing ervan nu in zicht komt. De onderhandelingen met leveranciers en gemeente over gegevenstransmissie, bomen, aantal camera’s, bemeterde of onbemeterde masten etc. etc. hebben veel te veel tijd in beslag genomen en de uitrol onnoemelijk vertraagd. Wij gaan er nu van
uit dit  najaar het systeem operationeel te hebben.

 

« Terug