Snel naar
Inhoud

Wegafsluiting 28 t/m 30 september

donderdag 17 september 2015 16:54

De N229 Geerweg, N229 Romeinenbaan, gedeeltelijk N229 Kortland, gedeeltelijk Hordenweg worden wegens wegwerkzaamheden enkele dagen afgesloten.

In verband met het vervangen van de asfaltdeklaag worden de bovengenoemde wegen gefaseerd volledig afgesloten voor alle verkeer. Er zal asfalt worden gefreesd en daaropvolgend zal er een nieuwe asfaltlaag worden aangebracht. Na afronding van de werkzaamheden kunnen de wegen naar verwachting weer 15 jaar mee. Tevens wordt de wegmarkering volledig conform de nieuwe geldende richtlijnen aangebracht. 


Ter plaatse zullen wegomleidingen worden aangebracht. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd overdag, maar ook in de nacht. Openbaar vervoer wordt omgeleid en kan enige vertraging oplopen.

Belangrijk is  dat vervoer van gevaarlijke stoffen niet kan plaatsvinden op maandag 28 en dinsdag 29 september. Vanwege milieuvoorschriften en -eisen is het niet mogelijk om transport van gevaarlijke stoffen mogelijk te maken langs de alternatieve route.


De werkzaamheden veroorzaken zeer grote overlast en er is ook een langere reistijd. Houd u hier rekening mee! Wij raden u dan ook aan om eventueel eerder van huis te vertrekken en de omleiding te volgen. De gemeente vraagt uw begrip hiervoor.

« Terug